Societat
dissabte, 13 de Juny de 2020
Autor: argençola
9.50 h Presentació de la jornada
Il·lm. Sr. Gumersind Parcerisas, alcalde d’Argençola.
Sra. Astrid van Ginkel, presidenta de El Trill.
Sr. Ramon Cuadros, director de l’Escola Agrària de Tàrrega. DARP.
10.00 h La Ratafia, de la matèria primera a l’embotella’t final. Definició, reglamentació, producció, ...
Sr. Pep Escudero, enginyer agrònom en indústries agroalimentàries.
10.50 h La cuina de la ratafia
Sra. Carme Picas, cap de cuina i co-propietària del Restaurant El Ginjoler.
11.40 h La innovació de les receptes antigues
Sr. Pau Matias-Guiu Marti, enginyer químic i doctor en disseny de begudes alcohòliques. Priorat B&D Lab.
Torn obert de preguntes Fi de la jornada
12.30 h Torn obert de preguntes
12.45 h Fi de la jornada
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de RuralCat
Per a més informació podeu contactar amb:
l’EA de Tàrrega. Sra. Mireia Piñol (A/e: mireia.pinol@gencat.cat), o l’Associació El Trill
associacioeltrill@gmail.com.
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal
Etiquetes: jornada tècnica ratafia argençola
Compartit per argencola.cat
Jornada Tècnica en línia 'Ratafia. Paisatge i cultura'
Autor: argençola
Jornada Tècnica en línia 'Ratafia. Paisatge i cultura' Foto: argençola
Dissabte 13 de juny es realitzarà la Jornada Tècnica 'Ratafia. Paisatge i cultura dins el programa del Mercat de les Espècies.
Aquesta jornada es realitza en línia. Si esteu interessats en seguir les seves explicacions us podeu inscriure a la jornada mitjançant l’enllaç que trobareu a sota, a continuació ens posarem en contacte amb vosaltres per enviar-vos l’enllaç de l’aula virtual des d’on podreu seguir la formació.
Programa
9.50 h Presentació de la jornada
Il·lm. Sr. Gumersind Parcerisas, alcalde d’Argençola.
Sra. Astrid van Ginkel, presidenta de El Trill.
Sr. Ramon Cuadros, director de l’Escola Agrària de Tàrrega. DARP.
10.00 h La Ratafia, de la matèria primera a l’embotella’t final. Definició, reglamentació, producció, ...
Sr. Pep Escudero, enginyer agrònom en indústries agroalimentàries.
10.50 h La cuina de la ratafia
Sra. Carme Picas, cap de cuina i co-propietària del Restaurant El Ginjoler.
11.40 h La innovació de les receptes antigues
Sr. Pau Matias-Guiu Marti, enginyer químic i doctor en disseny de begudes alcohòliques. Priorat B&D Lab.
Torn obert de preguntes Fi de la jornada
12.30 h Torn obert de preguntes
12.45 h Fi de la jornada
Inscripcions
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s a través de RuralCat
Per a més informació podeu contactar amb:
l’EA de Tàrrega. Sra. Mireia Piñol (A/e: mireia.pinol@gencat.cat), o l’Associació El Trill
associacioeltrill@gmail.com.
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal
Etiquetes: jornada tècnica ratafia argençola
Compartit per argencola.cat
diumenge, 22 de Desembre de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Aigua de Rubinat, de l'esplendor a l'ocàs
Festa major del Sant Crist de Cervera 2024
La Segarra, terra de safrà
VII Festa del Bosc
Fira Birra Sant Ramon 2024
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Els colors de la Segarra: l'estiu (189)
Les Cabanes del tros (268)
Terra de castells (222)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)