Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
Autor: argençola
Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.
9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €
11.00 h Pausa i infusions
11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net
12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.
Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)
Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola
Compartit per argencola.cat
dimarts, 21 de Gener de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Aigua de Rubinat, de l'esplendor a l'ocàs
La Segarra, terra de safrà
Presentació llibre 'La Segarra, lletra i paisatge'
XXIV Marxa dels Castells de la Segarra
Fira de la Carbassa de Calaf 2024
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Els colors de la Segarra: l'hivern (578)
Les Cabanes del tros (268)
Terra de castells (222)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)