Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc
Autor: argençola
Dissabte 26 novembre 2016, la jornada és gratuïta però cal inscriure’s
Dissabte 26 novembre 2016 es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
Programa
9.45 h Trobada al Local Social de Porquerisses
10.00 h Sortida de reconeixement de bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12.15 h Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13.45 h Cloenda de la Jornada
Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.
Etiquetes: jornada tècnica bolets porquerisses
Compartit per argencola.cat
dijous, 2 de Gener de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Aigua de Rubinat, de l'esplendor a l'ocàs
La Segarra, terra de safrà
Visita teatralitzada 'On és la Iunia?' 2024
VII Festa del Bosc
Fira de la Carbassa de Calaf 2024
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Els colors de la Segarra: l'estiu (189)
Les Cabanes del tros (268)
Terra de castells (222)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)