La Torre de Mejanell s'empastifa de xocolata artesanal
Autor: Camins de Sikarra
El castell de Mejanell acollirà diumenge 17 una acció cultural i gastronòmica al voltant del món de la xocolata
El proper diumenge 17 de febrer, el Castell de Mejanell, a Estaràs, serà l’escenari triat per una nova proposta cultural i gastronòmica promoguda per l'empresa de dinamització cultural Camins de Sikarra centrada en els recursos del patrimoni, la cultural i la gastronomia de proximitat.
En aquest cas, s’ha triat aquest conjunt històric medieval, presidit una torre de guaita romànica recentment restaurada, per donar a conèixer un insòlit element del patrimoni segarrenc habitualment tancat al públic. Alhora, l’acció cultural es complementa amb una exposició centrada en l’elaboració de la xocolata artesana, a càrrec de la casa Aynouse, d’Agramunt, i una explicació sobre la història i les propietats d’aquest aliment, a càrrec de Gemma Barceló, nutricionista. També hi participaran els productors de vi dolç Eco-Setrill, de Ciutadilla, de cervesa artesana la Vella Caravana, de Menàrgens, i de ratafia Mercadé, de Guissona, que oferiran els seus productes per maridar-los amb els derivats del cacau.
L’activitat s’ofereix a un públic limitat, per la qual cosa es recomana reservar prèviament a través del web http://caminsdesikarra.com/ o del telèfon 600 53 79 70.
Font: Camins de Sikarra + info (enllaç extern)
Etiquetes: turisme mejanell Camins de Sikarra xocolata maridatge gastronomia
dijous, 30 de Gener de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Aigua de Rubinat, de l'esplendor a l'ocàs
Presentació llibre 'La Segarra, lletra i paisatge'
XXIV Marxa dels Castells de la Segarra
Ruta dels murals ceràmics de Verdu
La Segarra, terra de safrà
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Els colors de la Segarra: l'hivern (578)
Les Cabanes del tros (268)
Terra de castells (222)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)