Economia
dilluns, 5 de Novembre de 2012
Autor: Joana
![cartell La cuina de la Segarra i el producte local I]()
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local III
Autor: Joana

cartell La cuina de la Segarra i el producte local I Foto: Joana
17-17.30 h
Xavier Fabra, propietari i cuiner del restaurant Slow Food Quintaforca, a Nulles (Tarragona).
Compromís amb el medi, la producció local i l’estacionalitat dels productes.
17.30-18 h
Mercè Camins, propietària i cuinera del restaurant Slow Food Casa Mercè, de Font- depou (La Noguera).
L’ús de productes locals com a element diferenciador.
18-19 h
Tast i explicació dels plats elaborats per ambdós cuiners, amb productes locals dels seus territoris.
Data límit inscripció: dimarts 30 d’octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
dijous, 24 de Abril de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
100.000 euros per a la restauració del Colomar de Gospí
Festa Major d’Hivern de Cervera 2025
El Pessebre Vivent de Sant Guim s’adjudica el 14è Premi Sikarra
15è Festival de Pasqua de Cervera 2025
El Mercadal de Torà 2025
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Les Cabanes del tros (301)

Els colors de la Segarra: la primavera (583)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)