Economia
dijous, 25 de Octubre de 2012
Autor: Joana
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local II
Autor: Joana
17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.
17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.
Degustació dels plats cuinats.
Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
dijous, 24 de Abril de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
100.000 euros per a la restauració del Colomar de Gospí
Festa Major d’Hivern de Cervera 2025
El Pessebre Vivent de Sant Guim s’adjudica el 14è Premi Sikarra
15è Festival de Pasqua de Cervera 2025
El Mercadal de Torà 2025
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Les Cabanes del tros (301)

Els colors de la Segarra: la primavera (583)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)