Economia
dijous, 25 de Octubre de 2012
Autor: Joana
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
La cuina de la Segarra i el producte local II
Autor: Joana
17-17.30 h
Breu presentació del moviment Slow- Food i restaurants km 0.
A càrrec d’Enric Millà, membre de Slow Food Terres de Lleida, propietari i cuiner del restaurant DIEN (Vallfogona de Balaguer) i assessor gastronòmic.
17.30-19 h
Show-cooking amb productes locals i de qualitat de la Segarra.
Demostració d’elaboració de plats innovadors fets amb productes locals de la Segarra. Idees per incor- porar aquests productes als nostres plats. A càrrec d’Enric Millà.
Degustació dels plats cuinats.
Data límit inscripció: dilluns 22 d'octubre
Jornades-restauracio-Segarra.pdf
Etiquetes: gastronomia segarra
dijous, 31 de Juliol de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Concabella Rock 25
5a edició Festivals Alta Segarra
Festa Major de Bellveí 2025
Dos morts, dos bombers ferits i 5.300 hectàrees cremades en els incendis de la Vall del Llobregós
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Els colors de la Segarra: l'estiu (193)

Les Cabanes del tros (301)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)