Cultura diumenge, 23 de Juny de 2024

La 32a edició del Desfolca't ja escalfa motors


Autor: somsegarra

La proposta per aquest 2024 inclou grups consolidats i mítics de l’escena folk del nostre país, amb formacions emergents i innovadores.
Un any més, el festival manté la gratuïtat dels concerts

La 32a edició del Desfolca't ja escalfa motors
La 32a edició del Desfolca't ja escalfa motors Foto: COMTCASE

Els dies 28 i 29 de juny torna el DESFOLCA'T, el Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf i l'Alta Segarra, organitzat per la COMTCASE.

La 32a edició del Desfolca't se celebrarà, com ja és habitual, al nucli antic de la vila de Calaf. Com a novetat, en aquesta edició s’habilitarà una zona de concerts d’estil punk-folk a la plaça de l’Antic Hospital, a tocar del castell medieval i el Centre de Recursos per a l’Ocupació (CRO). Al voltant de la plaça de les Eres es mantindrà la proposta d’espai gastronòmic amb una oferta renovada de food trucks.

Entre els caps de cartell, hi ha Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, un grup de música tradicional de les Terres de l’Ebre, i la mítica l’Elèctrica Dharma, que han inclòs Calaf en la seva gira per celebrar el 50è aniversari de la formació.

El punk-folk estarà representat per diferents formacions catalanes com Pork Chop Boys, The Denim Rips i el grup Old Time Spooks, vinguts del País Basc.

Tambe hi seran el grup de punk-rock Fetus, que arrencaran el festival, La Cosina, el nou projecte de Clara Colom, ex membre i fundadora de Roba Estesa, el punk celta dels Lád Cúig, el grup emergent Narinan i l’Orquestrina Trama.

El músic valencià Xavi Sarrià, lletrista i cantant de la mítica banda Obrint Pas, serà l’encarregat de tancar el festival a la plaça Gran.



Etiquetes: festival desfolcat calaf

Ho vols compartir?