Agricultura
dimecres, 23 de Octubre de 2019
Autor: AjTora
10.40 h Inscripcions i lliurament de la documentació
10.50 h Presentació de la Jornada
Il·lm. Sr.Magí Coscollola, alcalde de Torà.Sr. Ferran de Noguera, director dels serveis territorials del DARP a Lleida.
11.00 h Beneficis de tenir cura del medi i de l’alimentació per la salut
Dra. Emília Ramon, metgessa especialitat pediatria i presidenta dela Cooperativa de Consum de Súria.
11.30 h Els valors afegits de l’agricultura ecològica que afecten la sostenibilitat del medi
Sr. Miquel Sala,docent i productor ecològic d’agricultura i ramaderia.
12.00 h Especificitats de la producció ecològica en el sector lacti
Sra. Imma Prat, productora i elaboradora ecològica sector lacti i presidenta del’Associació de Productes Agroalimentaris de la Segarra.
12.25h Com dur a terme la conversió de la producció cerealista a l’ecològic
Sr. Jordi Guim, productor cerealista ecològic.
12.50h Aplicació de les tècniques hortícoles ecològiques
Sr. Joaquim Digon, nova incorporació amb experiència en hortaecològica.
13.15h Degustació de formatges ecològics
13.30 h Fi de la Jornada
La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s através de l’Oficina Comarcal de la Segarra (Tel.:973 53 04 23 -A/e: isabel.babia@gencat.cat)
També us podeu inscriure a través del portal RuralCat
Etiquetes: jornada tècnica productes bio darp torà
Compartit per viladetora.net
Jornada tècnica 'Productes agroecològics: sostenibilitat del medi i beneficis per a la salut'
Autor: AjTora
Jornada tècnica 'Productes agroecològics: sostenibilitat del medi i beneficis per a la salut' Foto: DARP
Dimecres 23 d’octubre de 2019 es realitzarà la Jornada tècnica ‘Productes agroecològics: sostenibilitat del medi i beneficis per a la salut’ a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Torà. L'activitat és organitzada pel Departament d’Agricultura,Ramaderia, Pesca i Alimentació en el marc de la Setmana Bio.
Programa
10.40 h Inscripcions i lliurament de la documentació
10.50 h Presentació de la Jornada
Il·lm. Sr.Magí Coscollola, alcalde de Torà.Sr. Ferran de Noguera, director dels serveis territorials del DARP a Lleida.
11.00 h Beneficis de tenir cura del medi i de l’alimentació per la salut
Dra. Emília Ramon, metgessa especialitat pediatria i presidenta dela Cooperativa de Consum de Súria.
11.30 h Els valors afegits de l’agricultura ecològica que afecten la sostenibilitat del medi
Sr. Miquel Sala,docent i productor ecològic d’agricultura i ramaderia.
12.00 h Especificitats de la producció ecològica en el sector lacti
Sra. Imma Prat, productora i elaboradora ecològica sector lacti i presidenta del’Associació de Productes Agroalimentaris de la Segarra.
12.25h Com dur a terme la conversió de la producció cerealista a l’ecològic
Sr. Jordi Guim, productor cerealista ecològic.
12.50h Aplicació de les tècniques hortícoles ecològiques
Sr. Joaquim Digon, nova incorporació amb experiència en hortaecològica.
13.15h Degustació de formatges ecològics
13.30 h Fi de la Jornada
Inscripcions
La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s através de l’Oficina Comarcal de la Segarra (Tel.:973 53 04 23 -A/e: isabel.babia@gencat.cat)
També us podeu inscriure a través del portal RuralCat
Etiquetes: jornada tècnica productes bio darp torà
Compartit per viladetora.net
diumenge, 24 de Novembre de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa major del Sant Crist de Cervera 2024
Aigua de Rubinat, de l'esplendor a l'ocàs
Festa Major de Guissona 2024
La Segarra, terra de safrà
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Els colors de la Segarra: l'estiu (189)
Les Cabanes del tros (268)
Terra de castells (222)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)