Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc
Autor: argençola
Dissabte 26 novembre 2016, la jornada és gratuïta però cal inscriure’s

Dissabte 26 novembre 2016 es realitzarà a Porquerisses la Jornada Tècnica 'Bolets. Aprofitament dels productes secundaris del bosc' organitzada per l'Ajuntament d'Argençola, l'Associació el Trill i el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de Fitomón (Tel.: 973 53 21 10 – info@fitomon.com ).
Programa
9.45 h Trobada al Local Social de Porquerisses
10.00 h Sortida de reconeixement de bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
12.15 h Show Cooking: Formes originals de cuinar bolets
Sr. Marc Casabosch, divulgador, formador i expert en boscos i bolets. Xef de l'hotel i espai gastronòmic Castell de Ceuró (Solsonès).
13.45 h Cloenda de la Jornada
Il·lm. Sr. Antoni Lloret, alcalde de l’Ajuntament d’Argençola.
Etiquetes: jornada tècnica bolets porquerisses
Compartit per argencola.cat
dissabte, 7 de Juny de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
15è Festival de Pasqua de Cervera 2025
El Pessebre Vivent de Sant Guim s’adjudica el 14è Premi Sikarra
El Mercadal de Torà 2025
100.000 euros per a la restauració del Colomar de Gospí
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Les Cabanes del tros (301)

Els colors de la Segarra: la primavera (651)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)